Okategoriserade

Ny community i en ny app

Det har kommit en ny app som heter Medograf som är riktat till personer som är i stort behov av att prata och fråga om sjukdomar, diagnoser och mediciner.

Det här är en smart plattform för medlemmar att diskutera, fråga och få professionellt svar. Men också av andra medlemmar som har stor kunskap och erfarenhet. Man kan också komma i kontakt med läkare.

Här är man helt anonym och man kan fråga om det mesta helt i skydd av din anonymitet. Det är det absolut bästa med den här nya plattformen och den är i en app på telefonen. Så man snabbt och lätt kan kan komma åt information och stöd var man än befinner dig.

Man kan få stöttning varje dag från andra som lider av samma åkomma som en själv, t ex ADHD. Eller om man har någon annan ovanlig diagnos som är svår att prata med andra som inte förstår. I den här appen kan man få den kontakt med någon annan med samma dilemma, någon som förstår, och bara känslan man inte är ensam om sin diagnos kan bara det vara läkande.

Här kan man också läsa på om medicinering, biverkningar och hälsotillgångar.  Du kan ansluta dig så du får åminnelse när man ska hämta ut nästa medicin, så man inte glömmer.

Framtidens app är här för den som vill ha kontakt med likasinnade i svåra tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *