Okategoriserade

full fart och längtar till att drömfärgen kommer upp på väggarna.

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri.Flytta, Renovering, Målare Arbetsdag, Målare, Ta Bort

Sakta men säkert ibland går det fort och ibland långsamt.

Nu är renoveringen i full gång här hemma. Ytan jag bor på är minimal just nu för alla grejer som står över allt i rummen. Det går sakta ibland och vissa dagar tycker jag att vi får massa gjort men det får gärna ta lite tid det är helt okej. Jag kan bo hoas mamma och pappa ett tag om det skulle bli för jobbigt att bo här hemma. Men konstigt nog så trivs jag i kaoset.

För att få in mer ljus och få rummet att upplevas större.

Förra veckan rev vi väggen till vardagsrummet och köket för att det ska bli mer en öppen planlösning. Vilket jag gillar det blir en känsla av att rummet och ytorna blir större. Sen vill jag slipa golven och göra dom fina igen. Samt sätta färg på väggarna vilken färg det blir har jag inte bestämt ännu. Tror jag kommer välja en ljus färg överallt men som går ton i ton med varandra.

Hallen ska också få sig ett riktigt lyft, Hall möblerna är beställda och kommer om ca en månad. Fört hade jag tänkt att jag skulle fixa allting själv men har nu fått tänka om.

Ta hjälp av ett proffs som vet vad dom gör.

Jag kommer ta hjälp av en målar firma och blev rekommenderad att ta kontakt med K3 Måleri som jobbar i Stockholm/Uppsala området med omnejd. Samt så har dom olika typer av tjänster att erbjuda som jag kan tänkas behöva. Dessutom så har dom fast pris på sina offerter vilket passar mig bra för att kunna hålla koll på min budget. Men jag kan inte bärga mig är så exalterad och vill bara att allt ska bli klart och att jag ska få upp min drömfärg på väggarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *