Okategoriserade

På landet vill jag va.

 

Vilda Ankor, Lake, Vatten, Ankor I Vattnet Nu sitter jag på bryggan och kollar på ett par fåglar som simmar runt i vattnet. Den här helgen har varit välbehövlig. Bara få vara och njuta. Igår satt vi uppe sent och drack vin och spelade spel. Och nu sitter jag och andas in den friska luften.

Det har varit så mycket kring renoveringen. Så att bara få ta det lugnt en stund känns som rena lyxen. Senare blir det en sväng med brosan ut med båten och fiska. Vi får hoppas på lite fiske lycka denna gång då det inte blivit någon napp alls dom senaste gångerna.

Vi ska även grilla lite innan det blir dags att åka hem. Kanske blir det grillad abborre om vi har tur för gädda smakar inte så gott enligt mig. Har två timmars bilkörning hem sen så det får inte bli allt för sent. Resten av veckan blir det jobb och renovering på schemat. Hoppas på att hinna med att börja måla lite i hallen som snart är klar.

Det är snart dags att börja göra upp planer in för midsommar med. Det kommer inte bli samma sak som det har varit tidigare år men det känns ändå skönt att inte behöva fixa och ordna så stort. Det kommer bara bli dom närmaste i familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *