Mitt liv,  Semester

Shopping och goda Donuts

En underbar dag igen!!Idag har vi shoppat i Kungsbacka.Finns så många bra butiker där!!Särskilt Cc clothing company i närheten av stora storg mitt i Kungsbacka!Gå dit ni kommer inte ångra er????????Sen åt vid lunch på en supermysig restaurang mumsig fiskgryta och mmm en öl till????Sen blev det åka tillbaka till Tjolöholm igen till ställplatsen. Sov här igår natt också. Blev en långpromiz med vovvarna och kollade in omgivningen. Såg mitt drömhus titta på bilderna! Det lilla röda med massor av blommor i trädgården!!!Såååå vackert ????Nu sitter vi utanför husbilen och mumsar Donuts!Gillar egentligen inte sötsaker men ni måste prova Jafaris donuts ????

Natti natti❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *