Skönhet

Bästa produkterna

Älskar dessa produkter!Ger fin täckning och mycket glow!

Om ni inte provat It cosmetics måste ni göra det!Sjuktbra produkter särskilt Cc + täcker bra samtidigt som den inte känns kakig eller som en mask. Just denna Cc+ täcker och samtidigt ger lite glow.Gillar du inte ”glow” utan vill ha en mer matt täckning så ska ni använda Cc+ i den silvriga förpackningen!
Sen älskar jag även Bye bye under eye.En concealer som täcker siperbra och inte gör så man får små rynkor under ögat.Man trycker först ut lite mellan fingrarna sen duttar man ut under ögonen. Sen använder jag deras borste för få ut det under hela ögat. Avslutar med It cosmetics bye bye pores för då ser det jämnare ut och blir mera jämt.

Sen hittade jag en jättebra Glow produkt på Lyko!Essence Choose your glow!Tre skuggor som gör att man får en superbra glow som sitter hela dagen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *