Semester

Dax att åka igenom hela Sverige igen

Nu när värmen närmar sig ska vi åka igenom hela Sverige igen med vår husbil.

Nu står vi vid Falu koppargruva och har även gått långpromenad här med vovvarna. Vi har mött på olika får med olika färger dessutom. Hundarna blev nyfikna på fåren och undrade vad detta var för ras på hunden. De trodde nämligen att fåren var en annan sorts hund helt enkelt.

Annars har vi mest kollat runt i affärer och tagit det lugnt! Nu ska vi åka vidare mot Sundsvall.Sen bär det hemåt! Hemma är alltid bäst då vi gillar att vara hemma och grilla för vi kan nämligen grilla i en hel vecka varje dag liksom. Det är både roligare och godare att äta något som är grillat än att äta något som man har lagat i ugn.

Bilsemester är semesterfrihet i ditt eget tempo! Du kan åka vart du vill och vara borta hur länge du vill. Bilsemester är en av svenskarnas mest populära semesterval, när det gäller resor i Europa. Vi stannade i Sverige då detta är lättare för oss. För en bilsemester är en semester i ditt helt eget tempo – vilket ger en oöverträffad frihet – från det ögonblick du startar bilen och kör hemifrån. Äntligen varmt och skönt så vi kunde åka i väg och vara borta i några dagar.

När vägen blir för lång och tråkig brukar vi gå in på mobilen och spela lite för att ha det roligt på vägen. Då brukar vi också turas om så att en får köra bilen och en får spela lite spel på mobilen annars är det inte rättvist. För man kan bli trött när man kör bil en längre sträcka utan att koppla av med spel. Vi vet alltid om att man ska turas om så att den andra också kan få vila. Det går åt mycket energi när man kör bil speciellt om det är långa sträckor utan stopp. Vi brukar stanna på vägen för att koppla av och äta en bit god mat på någon krog.

Hur gör ni när ni tar semester brukar ni också stanna upp? Vi sover ej på hotell då vi har vår egen husvagn som vi har inrett mysigt. Skulle vi sedan vinna på att spela spel så kommer vi köpa en ny husvagn som är riktig lyxig. För vi gillar lyx även om vi gillar får också som nedan fina bilder ni kan se.

Visst är våra hundar extrem söta vad de än gör.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *