Okategoriserade

Piknikki

Tottakai se on mukavaa

On niin mukavaa poimia koriin jotain hyvää ja ottaa se mukaasi, kun olet ulkona. Pelkkä suunnittelu on kuitenkin hauskaa, jos aiot tehdä jotain erityistä. voit myös poimia mitä sinulla on kotona, jos teet jotain satunnaista. Mutta se on mielestäni hauska harrastus, joten nyt keväällä ja kesällä yleensä huolehdin siitä, että kotona on hedelmiä, keksejä ja vähän erilaisia ​​täytteitä, jotta voi vain lähteä. Ja yleensä teemme niin usein.

sana piknik tulee ranskan sanasta pique-nique 1600-luvulta.

Verbi piquer tarkoittaa karkeasti “poimia” ja nique “jotain vähämerkityksistä”. Ruotsissa sanaa piknik on käytetty 1800-luvulta lähtien. Vuonna 1748 silloinen kapteeniluutnantti Carl Tersmeden osallistui rekijuhliin, joissa oli kolmekymmentä rekeä matkalla Turkuun. Ja sitten hän kutsui sitä muistelmissaan “piknikiksi”. Nykyään on mahtavia piknikkoreja, joita voit ostaa, ja luultavasti menen pois ja hankin itselleni uuden. Luulen, että otamme mukanamme niin monia erilaisia ​​laukkuja, joissa on kaikki mahdollista sen sijaan, että olisimme kaikki yhdessä. Ja uusi huopa, jolla on hyvä pohja, on myös hankittava. Koska joskus päädyt kovalle maalle ja. ei ole niin mukavaa istua. Jotain minulla jo on ja mikä on mielestäni hienoa, ovat muovilasit, jos esimerkiksi haluat tuoda vähän mukavampaa juomaa. Laitoin ne muovipussiin – sellaiseen 3 tai 5 litraiseen – ja kun menet kotiin, laitat ne takaisin ja peset astiat kun tulet kotiin. Silloin kaikki muu ei mene sekaisin, sillä lasiin on aina jäänyt joku tai jotain dippiä, joista ei pääse eroon.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *