Okategoriserade

Joskus se on kivaa

Rentoutuminen

Joskus on mukavaa viettää vain yksi päivä itselleen. Päivä, jolloin teet vain mitä haluat ja milloin haluat. Ei pakkoa, ei aikoja, mutta sinä vain olet. Ja minulla on ollut se. Ryömin aamulla sohvalle suuren suklaakupin kanssa ja levitin sanaa uutisista. Lopuksi laitoin elokuvan, josta en oikein tiedä, mistä se oli. Sillä välin istuin raapustamassa asioita, joita haluaisin tehdä – niin päivällä kuin myös tulevaisuudessa. Muutama unelma ja toive.

Pitkän kylvyn jälkeen ja hoidin vartaloani sekä voiteilla että öljyillä, tein kävelylenkin auringossa.

Jotain musiikkia korvissani, jota kävelin ja jonka kanssa viuluin kävellessäni. Kun on ollut tällainen päivä rentoutuen ja vain huolehtinut itsestäsi, on aivan kuin olisi herännyt pitkän ja miellyttävän yön jälkeen. Se on sellainen päivä, jonka monet voisivat ja pitäisi ottaa. Nuo päivät ovat niin vapauttavia ja aion jatkaa tällaisia ​​päiviä eteenpäin. Tee juuri sitä mitä haluan milloin haluan ja miten haluan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *