Inlägg

Bo heltid på hotell för att jobba!

Sponsrad inlägg i samarbete med hpguiden.se

Jag har jobbat som modell när jag var yngre. Allt började med att i skolan så fanns ej tjej som var modell och hela skolan pratade nästan om henne. Hon var som skolans kändis folk blev tysta när hon klev in i ett rum eller bara gick förbi en. Man kunde se hennes bilder på omslag av veckotidningar. I efterhand fick vi veta att hennes mamma jobbade på redaktionen därför fick hon vara med som modell överallt. För visst var hon söt men hon var inte speciellt lång.

Hon kunde även vara vilken vanlig tjej som helst. Jag såg upp till henne och beundrade henne väldigt mycket och därför ville själv bli modell. Jag visste inte ens hur man gick till väga utan kontaktade en modellagentur. Jag fick börja som hårmodell då jag hade ett tjock vackert hår man kunde göra många frisyrer av.

När jag väl slutade gymnasiet så tröttnade jag på livet som modell. Jag fick vara med på olika event och det var samma sak varje gång. De som bjöd in på event bjöd in samma människor om och om igen. Det var oftast kändisar som inte längre var aktuella som vistades på dessa fester. Jag kände att jag inte ville sluta som en f.d kändis som går på dessa event flera gånger i veckan.

Universitet och högskolestudier viktigare än du tror

Jag sökte in på universitet och då kom jag över detta med hpguiden.se som är en otroligt stor hjälp på vägen. För ska du göra ett prov som högskoleprovet så bör du verkligen inte missa detta tillfälle. Här får du all hjälp du behöver för att komma vidare på universitet. De höjer klart din betyg när du gör provet som annars för många kan kännas väldigt svårt. Tänk på att förbereda dig noga och var utbildad.

För mig har det varit otroligt viktigt att utbilda mig vidare för jag vill verkligen vara utbildad. Det kan sen vara jobbigt att behöva utbilda sig när man har skaffat barn. Jag är glad att jag tog min examen innan jag skaffade barn och flyttade till Thailand. För tänk på att hpguiden.se finns på nätet du kan också bo i Thailand som jag och ändå studera detta på distans hur bra som helst. Ett tillfälle du verkligen inte får missa som är guld för dig och din framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *