Uppsala

Bo på hotell i Uppsala & Sushi restaurangen på Sommarro

Man sitter på golvet och äter det är så kul att göra det.

Ska du bo på hotell i Uppsala så kan du alltid ta en tripp till denna Sushi restaurang.

När jag tror att ingen ser mig brukar jag klia min rygg med en gaffel. Det är min största synd här i livet. Jag är allergisk mot vissa saker jag inte kan låta bli att äta och då kliar det överallt. Bästa grejen att klia sig med är den hederliga gaffeln.

Deras Sushi var god bland de bästa i Uppsala. Ät aldrig Sushi om det är buffé då är de slarvigt gjorda med för mycket ris.
 Killen till höger brukar sjunga engelsk/amerikanska låtar fast med värsta kinesiska brytningen. När man går därifrån skriker han HÄLSAAAA. Han är så unik och söt den killen och jag blir alltid full i skratt bara jag tittar på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *