Inlägg

Jag kan bo i hotell och studera samtidigt

Jag älskar att bo på hotell!

 

Jag har jobbat både inom kontor och café på olika ställen. Jag minns en gång när jag skulle jobba på ett café och det kom in en jobbig kund. Personalen bråkade om att slippa ta hand om den kunden. Jag gick fram till kassan och tänkte att jag skulle säkert kunna klara av denna kund helt utan problem. När jag kom fram till kassan så hade kunden inte bestämt sig för vad hon skulle äta.

Hon frågade mig om alla produkterna vad de innehöll och jag fick berätta en efter en vad alla innehöll. Jag stod säkert där i 20 minuter och veskrev vad allt innehöll.. Kunden sa att hon redan visste vad allt innehöll men hon älskar hur andra berättar vad saker och ting innehåller. Hon var själv nämligen kock och fick inspiration genom hur vi förklarade vad var och en av våra bakverk mm innehöll.

Jag kände då också att jag inte ville jobba på ett café hela livet utan ville kanske börja studer på distans i stället. Läs mer om att studera på distans här så kanske du som jag också funderar på att göra mer än att bara jobba på ett café dag in och dag ut.

Jag rekommenderar alla människor att utbilda sig om de inte vill jobba på samma ställe resten av sina liv. Det kan inte vara roligt att stanna kvar på ett och samma ställe hela tiden. Vi är mer än vårt jobb och enda sättet att utvecklas är genom att studera vidare. Jag som bor i Thailand kan verkligen utbilda mig på distans och jobba med något helt nytt. Många svenskar jobbar och bor i Thailand så för mig att hitta jobb här är så enkelt. Då många som driver företag är svenskar så är det inte alls svårt att söka jobb och hitta nytt precis hela tiden. När man än tröttnar på sitt jobb så är det bara att sätta i gång och söka nytt genom vänner och bekanta. Alla som är svenskar i Thailand känner också till varandra på ett eller annat sätt. Så du ska heller inte skaffa dig några ovänner och vara otroligt för ryktet kan också gå fort att du är en svår och besvärlig människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *