Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

I morgon åker jag till Stockholm för utbildning

Jag kommer att utbilda mig mellan klockan 10.30-17.00 i Stockholm och kan därför inte skriva inlägg på morgonen så jag skriver inlägget nu i stället.

Bilder på allt som händer i Stockholm kommer givetvis upp senare. Jag samåker med min vän juristen som jobbar som jurist på byrån.

För er som ställer för privata frågor kan jag säga att jag kan tyvärr inte skriva ner allt ni begär av mig. Ni måste förstå att jag inte kan publicera all information ni kommer med. Jag vill kunna bestämma själv vad jag vill skriva om i bloggen. Detta bör ni respektera. Ni som inte har resekt för individer saknar distans och då förstår jag hur svårt det kan vara för er att dra sådana gränser.

Lämna ett svar

Till startsidan