Inlägg

Alla hotell brukar bjuda på bröd och bakverk som frukost!

Ett komplett kök vill ha både kakform och brödform i sin uppsättning. Men detta fanns inte i butiken, då tipsade en god vän att köpa dem online, Kitchenstore heter denna drömlika köksbutik.

Jag tvekade inte en sekund på att ta mig en titt, nej, det är nämligen så att denna vän är kock på en vacker restaurang där kvalitet är motto, fakta & mantra. De andas det. Därför visste jag att jag kunde förvänta mig högkvalitativa produkter som kommer uppgradera mitt kök. Och så var det!

Jag beställde allt från stekpannor till vackra bestick, fat , vaser. Även beställde jag ett par kakformar och brödformer som var tanken från början, men jag kunde inte hålla mig till endast de. Där finns så mycket annat unikt och de anlände mycket snabbt, väl förpackade för att undvika skador. Jag har använt allt jag beställde hem vardagligen och de är verkligen av högsta kvalitet, allt jag livade upp mitt kök med är i enastående tillstånd även efter nu tiden går å går. 

Jag är så nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera Kitchenstore som ett bra ställe att köpa matlagning material, bakning, serviser, kaffemaskiner och så mycket mer. En sak jag älskar med Kitchenstore och att ha varit med ett tag, de erbjuder nya produkter med jämna mellanrum så där finns alltid utrymme för uppgradering med tiden. Det bästa av allt, du får som sagt Högkvalitativa produkter från eftertraktade varumärken, vilket betyder att dina köp är en investering, både i ditt hem men och i valuta för pengarna med bra marknadsvärde.

Att veta att man både handlar något man blir förälskad i, är glad att visa upp och vet att man gjort en smart investering samtidigt är en så otrolig känsla, är evigt tacksam för att få ta del av allt Kitchenstore har att erbjuda. Om du är på marknaden för köksartiklar rekommenderar jag dig att ta en titt på Kitchenstore, det kommer att vara värt det!`

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *