Inlägg

En julklapp till alla singlar

Vad kommer du göra på julafton och vem ska du fira julen med?

Den sämsta julafton jag någonsin har haft är när jag var yngre och firade den hemma hos en familj som bjöd in mig bara för att slippa vara ensamma. Finns inget värre än att bli vald för att andra ska slippa vara ensamma. Innan hette det att man bara firar jul med familjen och nu skulle de fira jul med mig som släkting. Jag trodde alltid att jag hade tillhört familjen men denna familj hade helt andra planer.

Allt med dem var så jobbigt man var tvungen att fira jul med dem och gå på deras jobbiga födelsedagar för att de krävde det. Detta för att jag var anställd i deras butik där jag knappt fick betalt. Hade det varit jag i dag hade jag aldrig firat jul med dem och sagt direkt att jag är upptagen på annat håll. Jag gillar inte att folk kan välja in mig och välja ut mig när de passar dem. Jag är så otroligt trött på att allt är på andras villkor.

I dag är jag också singel och inte tillsammans med samma man som jag var på den tiden. Jag har helt enkelt inte utvecklad som människa och lät allt vara på andras villkor för att slippa konflikter. Ju mer jag undvek konflikter desto lättare blev det för folk att söka konflikt med mig trots att jag då inte ens gjorde något väsen av mig. I dag kan jag ibland se den här mamman som tvingade en att fira jul med dem helt ensam. Hon verkar inte ha så många vänner och bekanta som hon en gång i tiden hade. Kanske för att hon inte förstår sociala regler men ger sig ut för att vara expert på allt. Om hon nu är expert varför har hon inga vänner? Ja det kan man undra men till henne skulle jag ändå vilja köpa en sexleksak åt som hon kan få använda och slippa känna sig så ensam över julen. I dag har hon både barn och barnbarn som hon umgås med och även det på sina egna villkor. Vissa förändras inte sägs. det och jag anser att folk förändras aldrig.

Enda gången jag har sett att folk förändras var en barndomskompis till mig som var otroligt snäll som barn och i vuxen ålder blev någon jag inte stod ut med i 5 minuter ens en gång. Även denna person förtjänar en sexleksak då hon också är väldigt ensam av sig. Tur att sexleksaker finns så slipper denna sort av människor vara helt ensamma för det kan ju inte vara alls kul att behöva fira julen ensam och på det inte ens ha en partner. Det finns att köpa på Sinamatic för de som önskar det.

Som barn fick jag komma hem till min kompis när de hade firat julen klart dvs öppnat alla presenter. I skolan minns jag att alla barn berättade vad de hade fått i julklapp alla utom jag då mina föräldrar inte köpte julklappar åt mig. Inte för att vara elaka utan för att de inte firar någon högtid alls. Man önskar att de kunde fira högtider för sina barns skull så man har goda minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *