Inlägg

Även på ett hotell kan du koppla av i hängmattan

Många frågar mig hur jag gör för att se så avslappnad ut och då vill jag ge tips i detta inlägg om mitt mående och utseende.

Det som är det absolut viktigaste när det gäller utseende är att man ska äta bra och ta hand om sig själv. Så hur tar man hand om sig själv tänker du? Jo man ser till att alltid ha en egen tid tex att hänga i hängmattan på fritiden är min egentid. Vissa säger att de inte hinner med denna typ av vilande. Tid har man inte utan tid ger man för att må så bra som möjligt. Andra tips jag har på att må bra är följande:

Det är viktigt att du inte hoppar över någon punkt som jag har skrivit nedan. För hoppar du över någon punkt kommer du ändå inte lyckas med det jag har lyckats med. Det är otroligt viktigt att följa alla instruktioner för att lyckas så bra som möjligt och för att må så bra som. möjligt med mina metoder.

 

  • Ät inte dig för mätt för om du äter för att bli mätt kommer du varje gång äta mer och mer
  • Drick mycket vatten för när du dricker vatten tror din kropp att du har ätit och gör samma jobb dvs börjar förbruka fettet
  • Häng i din hängmatta regelbundet så att du får tid att vila mellan varven det är jätteviktigt så att du inte stressar i onödan.
  • Umgås bara med folk som ger dig energi och inte tar energi. Om du umgås med andras barn se till också att få vila där emellan så du inte blir barnvakt åt folk som inte ens uppskattar det.
  • Svara inte i telefon när du vet att vissa ringer bara för att utnyttja dig för olika tjänster
  • Köp en hängmatta åt jobbiga människor så slutar de att vara så jobbiga
  • Gå långa promenader och häng din hängmatta i skogen så att när du kommer fram kan få vila lite.

Alla dessa punkter ovan bör du följa om du vill se lika bra ut som jag gör. Jag bor i Thailand och lär ut yoga till folk samt de går in och läser detta inlägg och kanske kommer beställa egna hängmattor bara för att jag gör det. De härmar mig i allt de som kommer till min mottagning för lite yoga och jag älskar när de härmar mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *